За компанията

Научете повече за Юнимет

„Юнимет” ЕООД е специализиран доставчик на въглеродни и легирани стомани, стоманени листове, стоманени безшевни и шевни тръби и профили. Доставяните стомани и стоманени изделия са с гарантиран произход и са придружени от сертификат за качество на завода – производител.

Нашите дългогодишни партньори са най-утвърдените и конкурентни производители на стомани, стоманени листове, стоманени тръби и профили в Русия, Украйна, Китай, Централна и Източна Европа.

Фирмата извършва доставки на българския пазар вече повече от 15 години.
Централният ни офис и склад се намират в гр. Казанлък, особено подходящ логистичен център за територията на България. Разполагаме и със склад в с.Враниловци, Габровска област - за улеснение на нашите клиенти.

„Юнимет” ЕООД също така осъществява експортна дейност – продажба на продукцията на български предприятия на територията на Руската Федерация и Украйна.

„Юнимет” ЕООД е сертифицирана по станадарта EN ISO 9001:2015 – Сертификат No: SOF6009047 с профил/дейност: „Търговия с метали, специални и легирани, метални профили, тръби, листова стомана и други метални изделия”.

„Юнимет” ЕООД – Доставчик на стомани и надежден бизнес партньор.

Мисия и ценности

„Юнимет” ЕООД е бизнес партньор с безупречна репутация. Името ни e гаранция за сигурност за нашите клиенти – сигурност, че получават най-добрите търговски условия, индивидуален подход и че могат да разчитат на коректно изпълнение на поетите от нас ангажименти.

  • Предлагаме само най-качествените продукти
  • Винаги изпълняваме поетите ангажименти
  • Напълно открити сме с нашите партньори
  • Професионалисти сме и се придържаме към високо ниво на бизнес етика
  • Грижим се и носим отговорност за нашите служители
  • Интересуваме се от нови проекти и възможности за бизнес развитие

История

1992

В периода 1992 – 1996 г. компанията се превръща в:
- Един от основните вносители на текстил и вълна на българския пазар;
- Един от най-големите износители на българска консервирана продукция (плодове и зеленчуци) за Русия;
- Основен вносител на български вина на руския пазар;
- Производител на кетчуп с патентована и наложена търговска марка в бившите републики на СССР, собствени производствени площи и оборудване.

1999

През 1999 г. компанията е преобразувана в „Юнимет” ЕООД с конкретен бизнес модел – представяне и доставка на висококачествени стомани, метали и сплави от утвърдени международни производители към големите представители на машиностроителната индустрия в България.

2018

През последните 15 години, доказвайки се като надежден, ефективен и най-конкуретноспособен бизнес партньор в сектора, „Юнимет” ЕООД е основен доставчик на стомани за българската индустрия.

Сертификати и референции

Благодарение на усилената работа на нашия екип от специалисти, Юнимет разполага с редица сертификати доказващи, както качеството на предлаганите от нас продукти, така и коректността ни като бизнес партньор.

Юнимет отблизо

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Контакти